Meny

Info

Kategorier

Köpvillkor

Köpvillkor för beställningar i webshopen

Allmänt

Bokakademin säljer böcker via Internet till privatpersoner, företag och offentlig förvaltning i Sverige. Vi levererar bara inom Sverige.

Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och bilder samt förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering.

Genomförd beställning innebär att du samtycker till att namn och personnummer alternativt organisationsnummer registreras i vårt kundregister samt att vi delar denna information med förlaget bakom den beställda boken.


Beställning

Böcker beställs via Internet på Bokakademins hemsida. Om du får problem är du välkommen att skicka e-post till oss. En beställning via Internet är genomförd när du erhållit en orderbekräftelse från oss via e-post. Vi garanterar dock inte att vi kan leverera alla de titlar du beställt.


Priser

Priserna på våra varor anges i svenska kronor. Då endast ett pris anges inkluderar det moms. Momsen är 6% för alla böcker utom e-böcker som har 25% moms, då de räknas som en tjänst. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan utan föregående avisering.

 


Kunduppgifter

För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält vid kundregistreringen som är obligatoriska. Om vi inte har din e-postadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse och vi kan inte meddela dig om kända leveransförseningar eller om någon del av din beställning ej kan levereras. Varje gång du lägger en ny beställning hos oss ska du kontrollera att de angivna adressuppgifterna är aktuella.


Leverans

Beställda böcker hämtas ut i vår butik som ligger i Kårallen, Campus Valla Linköping.


Betalning

Företag erbjuds faktura.

Privatpersoner betalar förskott, meddela namn i ref/meddelande fältet.

Swish nr: 123 540 09 81

Vårt bankgironummer är: 571-6014

(Vårt momsredovisningsnummer är SE556144999101)

 

Ångerrätt

Full ångerrätt gäller inom fjorton dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i nyskick. Det är viktigt att du bifogar en kopia på din följesedel eller ett brev där ditt namn, din adress och ditt ordernummer står så att vi vet vad returen gäller. Vid retur står du som kund för frakten.


Reklamation

För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta vår kundtjänst omgående på info(at)bokakademin.se. Vi skickar dig en ersättningsbok utan någon extra kostnad, förutsatt att boken finns tillgänglig. Kan vi inte ersätta dig med en ny bok gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta boken i retur. För retur av defekta böcker skickar vi en fraktsedel med betalt porto.

Utbud

Vi säljer:

  • Kurslitteratur
  • Kompendier
  • Kontorsmaterial
  • Overallstillbehör
  • Examensringar
  • Teknologmössor
  • Begagnad kurslitteratur
  • Beställ Absolut Akut Buk via http://bokab.emynta.se/
  • Beställ Samtalskulturer via http://bokab.emynta.se/

Kontakt

Mail:

info(snabel:a)bokakademin.se

Telefon:

013-281069

Adress:

Studievägen 18, Kårallen
583 29 Linköping

Öppettider

Valla:

Måndag-Torsdag: 09:00-17:15
Fredag: 9:00-16:15
Lördag-Söndag: Stängt

Täppan:

Öppet under periodstarterna!
Täppan TP501